Guangzhou Meikei Intelligent Printing Co., Ltd

Guangzhou Meikei Intelligent Printing Co., Ltd

Bedrijf Details
Type Business: Fabrikant
Merken: MEIKEI
Aantal werknemers: 150~200 mensen
Jaarlijkse omzet: US$ 20,000,000 - US$ 25,000,000
Opgericht Jaar: 1998
Export pct: < 10%
Beschrijving bedrijf
Co. van de Guangzhoumeikei werd Intelligent Druk, Ltd opgericht in 9 Maart, 1998, met de bouw van gebied 11.000 vierkante meter. Wij worden gevestigd in Guangzhou met geschikte vervoerstoegang. MEIKEI is bezig geweest met het onderzoek, de ontwikkeling, de productie, de verkoop en de dienst van zelfklevende etiketten druk en anti-counterfeit etiketten druk. Onze producten worden wijd gebruikt en in chemisch dagelijks toegepast, huis het leveren, voedsel, wijn & dranken, geneesmiddel, gezondheidszorgproducten, smeermiddelen en vele anderen de industrieën.


• Sinds 2010, MEIKEI-opstelling 6 verwante bedrijven in Shenzhen, Guangzhou, Tianjin, Hubei en Zhuhai, en wij zijn de initiatiefnemer van TUANLABEL, die binnen een B2B-e-commercehandelsplatform is concept dat het openen aanhangt en industrie die van de etiketdruk, die aan zich het verzamelen wijdt de deelt industriële middelen van allerlei de fabriek van de etiketdruk, toeleveranciermiddelen evenals stroomafwaartse server en eindklanten aan een transparantere en efficiënte informatie de dienstsysteem, door „internet+-transformatie“ manier om hoge doeltreffende integratie van te realiseren eersteklas middelen in deze industrie. Tegelijkertijd plannen wij aan opstelling ook meer bedrijven over geheel land om te verhogen onze blootstelling en marktaandelen in nationaal, strategizing tot word een marktleider in het gebied van de etiketdruk.


• MEIKEI heeft meer dan 40 eenheden van drukpers en verwerkingsmateriaal het meest met inbegrip van gevorderde digitale drukpersen 4 eenheden, 7 eenheden van de flexodruk de machine, 4 eenheden volledige roterend letterzetselprinter, 2 eenheden batch-type van de compensatiedruk machine, 4 eenheden van de serigrafiedruk de machine, 7 eenheden machine die-cutting, 6 van het de inspectieeenheden materiaal van AVT automatisch, en vele andere die testende machine, R&D-machine. Onze hoofdklanten omvatten goed zowel binnenlands als overzee bekende merkeneigenaars zoals: P&G, Liby, Jing-Merk, Infinitus, Elf en LAF en vele andere achtenswaardige multinationale ondernemingen. MEIKEI is gekend het meest en gezien door klanten als concurrerende etiketfabrikanten in termen van hoogte - kwaliteit en hoge druktechnologie, zijn wij largetst fabrikant voor etiketdruk in Zuiden van China.

 

• Vanaf 2016 tot 2020, MEIKEI strategized heeft om de meest professionele, high-tech etiketten te worden drukleveranciers in Azië. Dit kan slechts door het hebben van MEIKEI-kernwaarden zoals betrouwbaarheid worden bereikt, waardig vertrouwen, kwaliteit en innovatie, die door onze professionele diensten wordt getoond. Niettemin onze basis is in China, zou ons toekomstig plan aan onderneming in buitenlandse en overzee markt door onze kern zijn waarden en hardware in de zaken.


• MEIKEI wordt geleid door Voorzitter M. Yuzhong Zhang, en met zijn innovatief R&D en ervaren operationeel team dat marktleiders meer dan 20 jaar in de drukindustrie is. Ons het team heeft constant in het leiden van deze industrie gebeurtenissen en nieuwe productenontwikkeling, geïmpliceerd en ook leidend technologieseminaries. Wij zijn toegekend zo zoals veel 13 octrooien door ons Intellectuele eigendomarchivaris.


• MEIKEI blijft doorbraken in technologie maken, terwijl zich ook het concentreren bij de interne controle beheer. MEIKEI kreeg ISO9001: 2000, ISO14001: 2004, OHSAS18001: 2007 Beheer Systeemcertificaat en het internationale certificaat van UL (MH27580). Ons bedrijf gebruikt ERP systeem en het bijwerken, en stroom passen wij nu high-tech onderneming en Groene druk toe gediplomeerde ondernemingen.
Oproepen ons
Contactleverancier
Veranderingstaal
GA代码